Monday, January 17, 2011

Bukan Diriku Sinetron

Assalamualaikum n Sejahtera Friends

Selamat hari isnin kawan2... Rajin2 kerja yerk... :)
Layan tak cerita sinetron bukan diriku: setiap isnin - jumaat: 6.30pm - 7.30pm.
Ulangannya pulak pada hari sabtu: pukul 9.00am til 2.00pm tanpa henti :)

Kalau ada yang melayan macam saya n uda mesti rasa cerita tu best kan. :D
Walaupun dah tengok dr isnin til jumaat, tapi mesti tgk sekali lg pd hari sabtu keesokkannya.
Bila tengok ngn kawan, xde la menghayati sgt. Cuma rasa geram2 jek.
Tapi bila tengok sorang2 mesti nak meleleh lg2 part sedih.hihi! Kememe tul saye nih.

Walaupun dlm cerita tu byk yg xmasuk akal, tapi saya enjoy menontonnya :D
Pd saat2 genting ni, hubungan Ayla n Loki menjadi renggang gara2 salah faham.
En ariel pula mula berubah baik selepas dpt tahu Ayla sakit.

 
N the most important things is 24/01/2011 merupakan FINAL EPISODE!So please remind yourself n make sure u all available on that date :D
Harap2 saya dapat layan ending cerita nih. kalau tak dapat layan, mesti rasa demam seminggu :(
Bukan Diriku: Lakonan Baim Wong, Bertrand Antolin dan Ririn Dwi Aryanti

Ayla = cute n manja
Rio / Loki = funny n bendul
Ariel = busuk gileeer

4 comments:

:.noRuL.: said...

harap2 sy dpt tgk...

(^_^)v

Fairul Izham said...

saya layan jugak...hek3

Ellie Best said...

sume cite atau filem awak review ek <3

ctmah said...

uda: ingat sesama kay :)
ijam: mcm xcaye jek :p
EB: sbb sye rse enjoy bile tgk :D

Related Posts with Thumbnails