Wednesday, January 5, 2011

BONUS

Assalamualaikum n Sejahtera Friends,

Harap2 korang semua sehat n happy la ek dalam menjalankan tugas seharian nih :)
Nak2 kalau dapat bonus berlipat2 kali gandakan :) surely sehat n montel :o

apa yang korang nk buat ek dengan duit bonus tu?
shopping?bercuti?tukar tayar kete kebal?tukar sport rim yg lg canggih?upgrade handphone baru? fuhhhhhhh...mesti macam2 yang bermain dalam fikiran..kan kan...

apa saya nak buat kalau dapat bonus?
hurm..macam biasa..
perkara pertama yg saya buat ialah suku bonus simpan dalam ASB.
n seriously tang balance tu saya nak baiki kereta. nk tukar absorber, tukar bearing n tukar brake pad.
tapi bile dikira2 dihitung2, kosnya nak dekat RM500...ayama!
OPS!dapat ke bonus?
plish CTMAH!jangan berangan terlampau jauh ya..HAHAHAA

apa boleh kata....just wait n see..no comment..xnk kepochi..hohoho

suap2: den tak sabo nak balik PERLIS!

4 comments:

Ellie Best said...

wah!igt dapat bonus tadi.aler tp jgn riso.powercomp syg staff.mesti bg bonus punya.lagi pun last year kata scheme gaji pun nak revise semula kan?ape cer?jadi ke?keh:D

:.noRuL.: said...

doa2 ler cik tmah....moga2 ada...hahaha

(^_^)v

mrHan said...

jgn risau sy akn bg bonus... meh naek atas amek sorang 3posen :P

ctmah said...

eb: ehem2..no comment..hahaa
uda: gelak besar tuh!hahahaa
mrHan: en bos yg kedek.. :o

Related Posts with Thumbnails