Saturday, December 18, 2010

uyuh tapi kesukaan

Assalamualaikum n Sejahtera Friends!

Yayyyyy!
malam tadi dapat gak bawak mak g ict shah alam. 
pukul 9 lebih baru gerak coz of ujan renyai2... 
mula2 macam berkira2 gak nak pegi ke tak. 
tapi, belasah jelah. payung kan ada :D
Mummy Mariam
nak masuk kena bayar RM10 per car. 
Dapat free coupun ke safari night or lg 1 tempat(lupa nama). 
sekarang ni dah banyak perubahan compare mase 1st time saya masuk dulu2.
view sangat2 cantik. rasa tenang je mata ni even dah tengah malam pun
bling mummy bling
happy 2gether
apiz bucuk!
mak bonda kesukaan sampai uyuh nak berjalan. haha
tak semua tempat kami pergi disebabkan ujan. 
 jalan lecak plus2 payung asyik berlaga2 jek :(
rumah salji pun tak siap lagi... ampagas betul :(
smile chak!
mine+mummy+en sayang
ada souvenir? mestila ada...
tuk mak bonda kami belikan jam lampu. 
tuk apiz kami belikan topi bola(xtau panggil apa) :D
big zirafah
apiz+mine+mummy+en sayang
dalam pukul 11 lebih kami gerak balik n singgah makan di KOLAM sec 24.haha! 
punyalah banyak kedai makan tapi kolam gak jadi pilihan saya.huhu!

pesanan buat cik paten: sila jangan jeles kay. i tau u tak sampai cni lagi :p
suap2: gembira dapat menggembirakan orang yang tersayang.....

4 comments:

:.noRuL.: said...

akhirnya kt kolam jugak ea...hehe

(^_^)v

ctmah said...

haha!tau xpe...huhu

Ellie Best said...

kolam.lol.comelnya nenek saya:p
apiz tu sape?

ctmah said...

eli nget :p
apiz tu ank buah saya.ank abg jai :D

Related Posts with Thumbnails