Thursday, December 16, 2010

Officially dah

Assalamualaikum n Sejahtera Friends

Ada berita gumbira yang hendak hamba hebahkan pada kalian2 semua.

Officially, saya akan bergelar PUAN pada 04 June 2011..
ya 04 June 2011.. saya tak mimpi di siang hari and kalian pun tak bermimpi :o

Tinggal lagi 6 bulan jek..kadang2 rasa macam kejap, kadang2 rasa macam lama :p
Perasaan? Buat masa sekarang ni rasa cam biasa2 jek.hihi
Cuma tang berbelanja barang2 hantaran tu yg semacam EXCITED! Lagi2 time YES ni kan..
Fuh...rasa macam nak patah kaki ni berjalan cepat2 plus ramai betul umat2 yang bershopping. Tangan terasa ringan sebab semua barang en sayang yang bawak :D

So kepada kawan2ku yang terchenta, awal2 saya booked u all kays! :D

Majlis saya akan berlangsung pada
04 June 2011 - nikah
05 June 2011 - sanding


Majlis en sayang akan berlangsung pada
12 June 2011 - sambut menantu aka SAYA (^_^)

Insya Allah kalau ada sebarang pertukaran saya akan update laju2 plus cepat ekspress!

tiba2 teringat kata2 kak sulung saya aka umi paten:
mak paten:eeee..nak kawin ke?malunyeeee...nak kawin ke?
saya: senyum lebar tahap amad hero!hanya en penaja celup je tau apa tu amad hero!kekekee
mak paten: nasib baikla kak ni kawin jauh2
saya: hohoh!cik paten!silala kawin jaoh2 kay!ikut versi abi n umi tuh

suap2: lepas ni blog saya akan dipenuhi tentang persiapan ke arah 040611.perlu ke saya buat 2nd blogs?

5 comments:

:.noRuL.: said...

mak patin kawen kt mne?hehe..
erm,should ada la 2nd blog...khas utk persiapan menjelang 040611..lalalala
bru la gempak...tp kan nnt awk x bz ke nak mengupdate 2 blog..

(^_^)v

Ellie Best said...

i am coming!!hihihi:">

ctmah said...

noorul: mak paten kawin kat oversea.hoho!tulah..mcm la sye ni byk mase kn..kalu kt cni takut org bosan nk bace jek..hahah

ellie b:darling kena WAJIB..nnt kite nanges sesama kay..kekeke

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

senang je cakap suruh kawen kat overc. jgn cakap je, bak sekali calon lah! baru boleh kawen!!! keh keh keh. konpem ar wa ta balek time u kawen =.= huh, bye!

ctmah said...

aiks?calon xde lg ke?dgr umi cite cam bersidai2 jek..ekekekeke
xpe2..nnt i upload gmba byk2 tuk tatapan u kay :p

Related Posts with Thumbnails