Monday, December 27, 2010

ngangkung VS hantu mak limah balik rumah

Assalamualaikum n Sejahtera Friends,

Apa khabar?Sehat ke? Makan minum diharap semua terjaga yerk :D
Oklah...saya nak bercerita sikit pasal ngangkung n hantu mak limah balik rumah.
Korang2 dah tengok tak kedua2 movie nih?
Saya rasa mesti semua dah tengokkan..
Apa pendapat korang ek mengenai kedua2 movie nih?

Bagi saya la kan ngangkung lagi better than hantu mak limah balik rumah.
Sebab apa saya cakap camtu?sebabnya:
Ngangkung ada unsur2 lawak n nampak message yang disampaikan. Pelakonnya pun takde la over mane.
Berbanding dengan hantu mak limah balik rumah, saya rasa movie tu just lawak semata2. xde 1 message pun yg disampaikan.
Memanglah kelakar sangat sampai sakit telinga saya bila kakak sebelah saya tuh gelak mengilai macam hantu kak limah!huhu
tapi lama2 saya jadi bosan sbb asyik2 lawak yg sama...aishhhh
dahla tu, tetiba je ada hantu kopet...macam tak sesuai betul utk tayangan umum sbb ramai family yg bawak anak2 kecil. scene hantu kopet n coli berterbangan sana sini mmg xsesuai dimasukkan..huhuhu

ntahla..tu pendapat personal saya jek...tersilap kata harap di ampun :D
suap2: semalam tengok bola cam histeria sesorang!hihi!tahniah Malaysia!

4 comments:

Ellie Best said...

hantu mak limah ke kak limah?

ctmah said...

kat tiket kak limah tp kat website mak limah..ambe pun xpasti.hihihi

Selamber Man Sempoy said...

Mak Enon mmg begitu, selalu tersasul je... pelupe bebenor... :P

ctmah said...

eceh...mane de pelupe tau..mmg beno lg sahih la..g r beli tiket.g r tgk tgv/gsc website :p

Related Posts with Thumbnails