Wednesday, October 6, 2010

week 3: the biggest loser asia s2

Assalamualaikum n Sejahtera friends,
 
Cabaran para peserta pada minggu ke 3 ini adalah cabaran beg pasir. Setiap kumpulan dikehendaki membawa 100 beg pasir (10kg per unit) ke main point yg mana jaraknye sepanjang 25m. Di main point, setiap kumpulan dikehendaki menyusun beg pasir tersebut sehingga 4 tingkat dan seterusnya berdiri di atas beg pasir tersebut dgn memegang bendera kemenangan.
 
Dan cabaran kali ini dimenangi oleh kumpulan Biru, dimana mereka dapat menikmati pelayaran di sepanjang tasik putrajaya sambil menikmati sunset. Selain itu, mereka juga dapat memilih seorang daripada kumpulan merah untuk dikecualikan dari sesi penimbangan.

Masa sesi penimbangan, kumpulan biru telah memilih fish utk dikecualikan dr sesi penimbangan. Tetapi itu semua tidak mematahkan semangat pasukan merah kerana pada kali ini mereka BERJAYA memenangi sesi penimbangan dengan jumlah 21kg / 15kg dgn membawa peratus 2.48% / 2.09%. TAHNIAH RED TEAM! Congratulation to Nai sbb merupakan penyumbang terbesar iaitu 6kg.

Akhirnya pasukan biru terpaksa bergelut di dalam bilik penyingkiran and mangsa penyingkiran pada minggu ini adalah Yana (4 undi). Ini bererti tamatlah persaingan dari Yana (Malaysia)...

Saya?tak suke pada Raj. Pandai bermuka2!Pandai buat muka toya!

suap2: arini last puasa 6 n terasa nak makan satay lagi.yeyeh!
 

3 comments:

:.noRuL.: said...

uuu,jgn kate awk..
sy pn geram ngn si Raj tue..
pandai btl la bermuka2...
eeeeeee...
geram2....

ctmah said...

kite emo berdua jek.kekeke

:.noRuL.: said...

hahaha..
sbb nya kite jek yg layan...

(^_^)v

Related Posts with Thumbnails