Wednesday, September 1, 2010

syoknya kalau beramai2


Hari tu saya berbuka puasa dekat area dataran shah alam.
Menu yang simple. Just beli nasi goreng ayam percik, kuew tiau goreng,air anggur n air tebu kat param area pkns.
Bak kata;
en sayang: ish!tak baik membazir.makan apa yang perlu jek
saya:senyum dan angguk jek :|

macam tak caya, ramai betul umat kita yang berbuka kat ctu. seronoknya rasa. lebih seronok bila datang dengan family, suara bising kanak2, bawak tikar n yg plg sempoi siap bawak khemah tuh...fuh..macam bercamping lak rase :D
xkesahla bawak apa pun, yang penting niat kita ikhlas n happy selalu..rite kawan2?



suap2: puasa kali ni terasa cepat. sedar tak sedar dah 22 hari kita berpuasa..Alhamdulillah

No comments:

Related Posts with Thumbnails