Wednesday, September 22, 2010

Serikan Aidilfitri Dengan Dutch Lady

Salam Friends,
Korang2 pernah nampak iklan ni x?

Mesti ramai yang tau n xtau kn.
Actually haritu kawan saya ada cakap pasal promotion ni tapi saya buat kesah xkesah jek.
Satu hari saya baca paper metro n tetiba terpandang iklan ni n apa lg terusla praaaap iklan tuh. Hadiah penebusan tu simple jek tapi macam tertarik tambah plak family saya penggemar susu dutch lady.
 
Trima kasih byk2 to pak bucuk, puan suria, en sayang n osmate saye shima :D
 
Finally saye dapat kumpul 65 mata. Nampak cam sikit je, tapi itu jelah yang mampu dikumpul. PLISH BERSYUKUR CTMAH :)

 
N arini saya nak pos. Harap2 sempat sampai sebelum tarikh tutup 30th Sept nih

Suap2: balik bercuti kepala menjadi penin2.apsal nie
 

4 comments:

Ellie Best said...

yay!!!!

ctmah said...

padayappa!!!

:.noRuL.: said...

bru tau npe...tp sori x smpt nk tlg awk..hehe

ctmah said...

xpe huda.kita tak kesah.aritu kn org ckp nak tunjuk kt awk,tp xsempat gak :)

Related Posts with Thumbnails