Wednesday, September 29, 2010

Saya dan The Biggest Loser Asia S2

Malam tadi we all lepak2 depan tv sambil makan segala kuih raya yg ada.Byk gile!
Dalam list saya, nak mamam kuih raya yg berjenis2, nak mamam dodol, nak mamam kek n nak mamam coklat. Had00i..GIler kemb0ng pewut saya!
Nasibla coklat lupa nak keluarkan dr fridge. Kalau x,tak tau la rupe ape.h0h0

N seperti minggu lepas, setiap hari selasa ada program 'the biggest loser asia S2'. Cabaran untuk minggu ni adalah 'Monsoon Cup Challenge' dan dimenangi oleh Blue Team. Hadiah yang dimenangi adalah mendapat sesi urutan badan di Dewi Sri Spa, Putrajaya Marriott Hotel and Spa dan juga berpeluang untuk memilih 2 orang peserta dari Red Team untuk dikecualikan dari sesi penimbangan.
 
Pada sesi penimbangan, Blue team menang dgn jumlah 20/17 n peratus kurang ialah 2.54%.
Jadi seorang peserta dr Red team akan diundi pulang.
Masa dlm elimination room, undian seri: 4 untuk MANJIT n 4 untuk PATTY. So Blue team capten RAJ telah dipanggil utk menentukan peserta mana yg akn meninggalkan competition ni.
Urghhhh!!!tak disangka sama sekali!!!
Blue team undi SCOOT!
SCOOT keluar???Mane aci!Unfair utk SCOOT....
Should be pihak pengurusan program ni buat rules yang betul!pilih dr peserta yg mendapat undian seri. ctmah emo tak menentu
Saya rasa SCOOT paling menyerlah coz 1st week je dah turun 15kg n pastinya mendatangkan kerugian besar buat Red team.
SCOOT Dah la Encem.ISh!Uhuks!!!

suap2: utk menghilangkan rasa moody,saya nk makan satay pasar malam sec 24.Yay!

3 comments:

:.noRuL.: said...

ish2..
mmg xpatut r dia kuar..
x adil,pttnya pilih la ant manjit n patty tue..

huhu

ctmah said...

aahkan.nasib baikla kueh raya banyak.ilangkn sket tension.hoho

:.noRuL.: said...

haha..tau xpe...
kuih raya penyelamatnya...

(^_^)v

Related Posts with Thumbnails