Friday, August 20, 2010

tu dia 'TORPEDO'nya

Hye friends,

seperti yang dijanjikan, hari ni saya nak bercerita mengenai 'TORPEDO' :)
what do u think about this word?lalalalala

aha...straight to the point la ek...
perkataan 'TERPEDO' ni terpacol dr mulut saya since nampak kesan darah kat bedding /habuk kayu si ketot tuh.
apa kene mengena perkataan tu dgn deaorang?
sebabnya 'TORPEDO' tu merujuk pada tuttt!huhu
saya pun xtau la camne perkataan tu boleh keluar tapi saya x pasti nak sebut apa..
macam pelik je kalau nak sebut alat sulit.erks!wahahaha~~~~
lantaklah, janji macam cumel jek bile sebut 'TORPEDO' :o

so apa tunggu lagi!saya n cik uda pun memulakanlah operasi gerak gempur!
kenapa kena wat operasi tu ek?
sebabnya we all kena check 1 by 1 si ketot2 itu utk memastikan jantina masing2.huhu
actually, b4 ni saya xde pun check jantina si ketot2 tu. so bila dah jadi camni terpaksalah saya check. kang kalau terberanak saya gak yang susah... silap letak kang,abes anak2nya di makan..huhuhu
 
check punye check we all dpt agak 2 male n 1 female. 

Glups!bergasakla kowang pasni..dehhh
tapi saya tak tau la tekaan saya ni betul ke tidak sebab si ketot2 tu masih kecil. so 'TORPEDO' tu kurang menonjol.huhu
macam ada, macam xde. hurm...layan jelah...kekeke
 
dengan adanya darah tu, maknanya puteh dah ilang dara lah!!!yeahhhhaaaaa
lepasni makin bertambah la konco2 mereka..nenonenoneno


nama saya puteh



Nama saya notti

Nama saya Timmy

3 comments:

Ellie Best said...

hahahah torpedo?bestnya nama:p

:.noRuL.: said...

tmah2..
pas nie get ready la ek...
hihihi

ctmah said...

ellie: hahah!tbb kan
uda: kite sesame ready k :D

Related Posts with Thumbnails