Thursday, August 19, 2010

si ketot ketot

sekali lagi saya n cik uda memeningkan kepala utk memikirkan nama anak2 kiki lala nih..adeh!
dah sebulan lebih depa hidup bergasak sana bergasak cni tapi still lg xde nama.apala saya ni kan..
actually yg sekor ni dah ada gelaran tersendiri pun.disebabkan warna si ketot ni agak cerah so kami menamakannya puteh..
yeah...i like dat name..puteh puteh...tiba2 teringat cerita bawang putih n bawang merah lak.hoho

setelah berdiskusi dengan cik uda, akhirnya kami sebulat suara menamakan 2 ketot tu 'notty' dan 'timmy'.
yeyeh!we like it!i like it!cik uda like it!u all like it???
notty and timmy ni warnanya memang sama n susah nk bezakan.taram jelah..janji ada nama kan...
1 untuk puteh
1 untuk notty
1 untuk timmy

sebab apa saya cari nama utk mereka ea?sebabnya ada kisah disebalik kehidupan mereka..
TORPEDO!ye...esok Insya Allah saya akan berceloteh mengenai TORPEDO.ahahaha
apa itu TORPEDO?
apa kaitannya dengan si ketot2 ni?

tungguuuu

2 comments:

:.noRuL.: said...

uuuuuu..nk pecah pale pikir name si ketot ketot nie tau..
mujur la akhirnya berjaya jugak...lalalala

ctmah said...

norul:penatkan kite fikir2.hihi

Related Posts with Thumbnails