Sunday, August 29, 2010

Selamat Jalan Syukri Aziz

To Syukri Aziz aka Uyie:
  • Hari ni Uyie dah bertolak ke Canada utk menyambung pengajiannya dalam bidang Engineering, all the best to u.
  • Jaga diri bebaik, jaga nama abi n umi, jaga agamamu, jaga solatmu, jaga kelakuanmu.
  • Belajar pandai2 yerk n jangan hampakan harapan umi.
  • Tahun ni raya kat perantauan, so selamat hari raya dari jauh la. Nanti we all tolong melantak tuk u k :p
  • 4 tahun tu takde la lama mana pun, so jangan sedey2 k :)
  • Bile balik Msia, jangan lupe bawak buah tangan tuk kami especially ur mak tam ni.kekeke
  • Badan tu dah gedem, so silala kasi kuwus sket ye lagi2 tang pewut tuh..hoho
  • Bila u dah habis study, mesti mak tam da ada ank sowang..wakaka TBB
1family
daaa yie

    3 comments:

    :.noRuL.: said...

    studi2 molek2 deh...

    erm,ntah nnt mak tam da ada > 1 anak...lalalala


    (^_^)v

    ctmah said...

    apsal uda? :p

    :.noRuL.: said...

    xde apsal pn..
    saje jek...
    hehehe

    Related Posts with Thumbnails