Monday, August 9, 2010

Lamanya mengidam

Yeyeh!
Akhirnya dapat gak saya beli ext hdd..yaya!im happy!mengidam dari dulu tuh...
Price sebenar rm239 tapi dah diturunkan menjadi rm219.nasib baik la saya datang hari ahad kan..sebab memang dah budget harga lagi turun kalau datang hari last. tapi tengok nasib gak.kadang2 xsampai ahad,barang2 tu dah abis..
free gift lak dapat cover bag n hair treatment.hakhak..perlu ke saye treatment rambut nih?mcm TBB jek.. LOL
 

tada...nila dia hdd saya.. 
Seagate FreeAgent Go™


















nasibla ada pulus lebeh...kalau la tingkap tu beratus2 confirm saya xdapat beli ext hdd ni :( kalau xdapat beli,memang setiap ari saya sumpah pencurik tu jadi katak hodoh!
bia mati kene lanyak kete ke,kena lanyak moto ke.xpun bia saya yang lanyak!puas hati sikit...huhu :(
dah dah..malas cite pasal nih.wat rabak jiwa jek kan :o

Jom saya sambung cite pasal PC Fair nih...
Fuhhh...penat tu xyah cakap la kan...bising, gamat, sakit kaki,sakit mata, semua sakit lah..
rasa macam2 nak beli..lagi2 kalu dok area kamera...rambang mata, rabun mata, nak tekeluar biji mata pun ada.
tapi saya sentiasa beringat.beli yang di cari jek.jangan beli menda lain..
tapi, dalam beringat tu terbeli gak bag laptop..actually xde la penting pun, tapi sebab terpandang kaler purple so hati n mata jadi tak keruan.
so saya???
malas nk pk panjang,sebat je la 1 :o hihi
apa jadi dengan en sayang???
gile pendrive n telah membeli pendrive apacer 16gb yg berharga rm63. mahal tapi cantik LOL

n bercerita plak pasal paper beg..actually kumpul paper beg ni menjadi kegilaan saya n cik yumie.
dulu2 g pc fair,jenuhla kami kumpul..p booth ctu, p booth cni..mcm2 jenis ada..hihi
tapi tapi..kali ni xdapat banyak..dapat 3 jek.. :(
intel n seagate.seagate sebab beli hdd tuh.intel lak sbb dpt jwb contest.tu pun saya taram jek.nasibla betul..hoho
kali ni susah nk dapat sbb kena beli barang dulu,then baru dapat.. LOL
xpelah..xkesah pun...kat uma tu belambak beg.. :o

adeh..stop stop..penat nak menaip...jumpe lagi di lain entry..daaaaaa





















pstt...to cik patin...i dah tolong usha accessories kamera tuk u :p

No comments:

Related Posts with Thumbnails