Friday, June 4, 2010

Sekilas Lagenda Budak Setan


OST Bila Cinta – Gio / Filianti


Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Hingga engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

I really like the song!the lyric,the rhythm =)
tapi aku confius sikit sebab bila google lirik, refer to hilangnya cintamu not bila cinta..tapi xkesahla..janji bahagia :D

overall pengkomen LBS:
aku bagi 3.5 bintang.jalan cerita ok but ada sedikit konta antara jalan cerita novel and file..ada sum part macam xkena,nampak pelik...
bolehla dikatakan menghayati watak sbb aku berjaya nangis.HAHA!
4 part yang berjaya mencuri air mata aku nih
1 part: time ayu berbicara dengan salina pasal perkahwinan ayu n azmi.pengkhianatan cinta ayu pada kasyah.
2 part: time kasyah terduduk bila salina bagitau ayu dah kawin
3 part: kasyah pangku baby n letak sebelah ayu...
4 part: kata2 kasyah pada ayu (kat kubur) n que disebalik pokok
para pelakon plak?
as we know lakonan que sangat perfect.tiptop!
farid kamil pun ok..funny..naughty..lagi2 part letak baby sebelah ayu..urghh.sadis sungguh...
lisa pun ok...so sweet.tp lisa yang di modified xbest sangat.kaku.sexy!nasibla suara latar lisa fuhhh
fazura pun ok..just nice and cute...aku memang minat dia :o
paling tak best SCREEN tuh...ada cacing penyibuk!hated it!

en sayang: suka part percintaan kasyah n ayu..very romantics..n part azmi pukul ayu..sangat menyayat hati kata en sayang.

bugs hunter: story line 9/10, casting 7/10 sebab ayu yg kena modified tu xbest, que haidar pnya lakonan paling best, lisa ok la.... kasha pun blh la jgk... cuma kadang2 ada scene yg sy tak brape puas hati dgn lakonan... script paling hampeh..... ada script yg ok... ada yg mcm tak kena....overall 8/10

cik shima: bagi 3 bintang.sum part ok sum part tak best.pengganti lisa kaku.screen xbesh!

to kamu-kamu:pergilah menonton LBS ni kalau nak mengkomen besh ke xbesh ke..xrugi tonton..paling penting support filem Malaysia k!
CHowWww

***horay!balik kampung!***

No comments:

Related Posts with Thumbnails