Friday, May 14, 2010

Selipar TerLAmPAu

Sedang si C menggesel2kan seliparnya di kaki meja, POP seliparnya putus.
Owh!selipar sebelah kiri sudah MATI!xdapat nk dibedah n diselamatkan lagi.

Si C sangat sedey sebab selipar tu banyak berjasa padanya.
Lagipun pemberian orang. SOb2


Selepas itu setiap kali nak sembahyang, si C selalu pinjam selipar Si H.
Walaupun selipar si H sangat besa sbb orangnya pun besa, tapi itu tak bermakna si C xboleh pakai.
Thanks to si H coz sudi meminjamkan seliparnya pada si C.


Pada satu hari, si C datang ke opis dgn memakai 'shoes'.

Tiba2, si C berasa sangat xselesa. Lalu si C meminjam selipar si Y.

Pendek kata size si Y = si C

Tapi si C tidak meminjam kedua2nya, sebaliknya hanya meminjam sebelah kiri.

Walaupun pada hakikatnya nampak XSENONOH tapi si C LAYANkan saje.. Yeah!!!

Sehingga kini, si C tetap setia memakai selipar itu...

OK ka?

POINT of Entry: Apakah yang dimaksudkan oleh penulis dlm entry kali ni? Musykil2


***marilah bergoyang...***

7 comments:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

ponggeng~
pegi la amek sebelah kt uma makcik maria.. tp size x sama ar. HAHA

:.noRuL.: said...

baek btl la si H tue kn kn...
tnpa si H cian si C...
(^_^)v

ctmah said...

unspoken:hahah!!rupe same tp size xserupa..gua leh potong skit x?kekeke

huda: awk knal ke si H tuh?

:.noRuL.: said...

awk x knl ke?
xpe2,nnt sy knlkn eh??
lalalala

ctmah said...

orait.bek bos

yUmIe said...

Ala nmpk cm dh buruk kn siper si Y warna biru 2??si Y ckp..mcm nk kne beli bru je..klu si C nk,tgu smpi si Y bli siper baru..tp si Y syg gak kt siper biru buruk 2..dh 3thn woo die gune..

ctmah said...

nk sampaikan pesan si C.dia ckp xyah beli baru.guna sampai putus tau.byk jasa 3 tahun tuh.lagi pun si C ni dah beli selipar baru..wink ^_^

Related Posts with Thumbnails