Tuesday, May 25, 2010

pecah rumah


pecah rumah?

rumah kena pecah?
lagi2 kes pecah rumah..setiap hari ada je kes yang sama berulang.
sane sini depan belakang

zaman semakin pelik atau manusia semakin pelik?? xde jawapan
kenapalah diaorang ni tak serik2..
dimana letaknya akal fikiran diaorang ni.. lutut
tak takut langsung dengan hukuman dunia, lagikan akhirat.

ape yang mereka dapat?
kepuasan?
kekayaan?
kenikmatan?
keseronokan?
aku pun xpasti apa yang bermain dibenak fikiran si sampah2 nih.
bila sekali dah cuba,pasti nak lagi...mungkin itu jawapan si sampah2 tu.

setiap kali bace pasal kes2 seperti ni,terus teringat kes uma kena pecah masuk dek pencuri setan gondol.
time tu aku blaja kat polisas. rumah area pangsapuri semambu,tingkat 1.
setiap kali tido aku mesti letak handphone kt tepi bantal.masa tuh pakai handphone 3315 jek.
tengah syok tido, tiba aku rase perit kat hidung.bukan sekali tapi 2 kali.
bukak mata jek tengok2 ada satu hantu jembalang bertopeng hitam.PENCURI!!!!cepat2 hantu tu lari.
member2 umah semua terjaga n terjerit2.
Aku?sempat tengok cermin.rupanya2 aku kena TUMBUK 2 KALI!!!banyak DARAH!sialan punye pencuri!
Aku pun pe lagi.terus p keja pencuri tuh..rupa2nya si sampah ni pandai.dah bukak pintu siap2.
aku tak dapat kejar.hantu tuh dah lompat dari koridor.BENGANGnyeeeeee!!!!@#$%^&
Bag pack aku, duit rm5 anis yg dilipat bentuk love,kaset hindustan fida and 5 handphone sempat hantu tu kebas.
Album aku kat bilik sebelah habis berselerak.pelik tol.aku kenal dia ke?kenapa gambar aku je yg bersepah?Bongok
Arghh..dah penat menaip.nak tau lebih lanjut sila rujuk aku kay :o



yang pastinya aku ada cincin sakti.. :)


***tunggu masa je nih***

No comments:

Related Posts with Thumbnails