Friday, May 28, 2010

Kiki dah tuuuuttt Lala

Macamana aku nak mulakan story ni ek?fikir ayat jap..
salah cakap kang kena ngap... spe yg nak ngap aku???

camni ceritanya...malam tadi aku mandikan kiki n lala.. sangat kelakar
macam biasalah,bersihkan guna johnsons ba
by wash..wangi sikit baunya.. :)
pastu aku letak dalam baldi.biar budak2 ni keringkan bulu2nya dulu.

sementara tunggu bulu budak2 ni kering,aku pun layanlah tv..

channel 104: nenek perkasa..TBB punye cerita..penat aku gelak sowang2..
yang laen keluar cari hadiah rini..


tiba2 aku
dengar macam bunyi lain macam...hurmmm aku pun usha la budak2 nih..
tup2 aku tengok kiki atas lala...erks!ape d
ah jadi nih?lala lari kiki kejar...
aku pun cepat2 lah amek lala..usap2 lala,gosok2 lala..


tibe2 tangan aku ada kesan darah..hah???sumthing happen to lala!!TIDAKKK
aku terbalikkan lala n tengok tut lala berdarah...ayayayayyaaaa maknanya lala dah pecah dara

si kiki dah menggelupur dalam baldi...

aku?kesian kat lala..mandikan lala sekali lagi sebab aku plak yang rase geli...huhu

pastu aku letak lala dalam baldi.nak tengok si kiki tuttt lala lagi x...
kiki datang,tapi pergi smula..haha!maybe sebab lala basah kot.. nth
sementara lala mengeringkan bulu2nya,aku masukkan kiki dalam sangkar..

kiki still wat perangai..me
nggelupur sana sini..ish!debik sekali kang baru tau!
bila bulu lala dah kering, aku masukkan lala dalam sangkar laks...

kiki semakin aktif!pantang nampak lala,terus mengejar lala hingga tergolek2 minah tuh...
argh!!!!aku pisahkan depa sekali lagi...cian kat lala...

bila yumie balik,aku cerita kat dia...

yumie ca
kap "bialah awak nih.nanti lama2 kena gak"
aku balas
"sian la kat lala"
pastu aku pun ikut kata yumie.baru je masukkan lala,si kiki dah terkam lala!alaahaaii...
aku???biarkan jelah... aku yumie dok skodeng depa..wahaha
haa
lala berdarah lagi...huhu biar jek
pastu shima datang.aku cerita gak kat shima..gelak besar minah tuh
sambil menyekodeng
aku???dah ngantuk...sekarang pukul 12...tapi depa still lagi tutttttt manja2

kini baru aku tau yang mana jantan yang mana betina :D


meh usha aksi spontan budak2 kecit nih...


----------------------------------------------off-------------------------------------------------

bangun pagi ni terus intai depa...
tengok2 umah budak kecit ni ada kesan darah LOL


***berfikiran positif***


5 comments:

:.noRuL.: said...

yeke tmah...
pasnie bertambah2 la generasi kiki n lala kn...
(^_^)v

ctmah said...

tu la psl..rugi tol awk x tgk..tp xpe..sye de rakam video..lalalaa

:.noRuL.: said...

siap rakam lgi..
ok2..nnt sye tgk ek....lalalala

:D

Blogger Brutal said...

Waaaaa... kira nyer ada dvd blue ler ni... hahahahaha... klau jd pengedar pasti kaya...

*biarkn Luncai terjun dgn labu nyer... :D

ctmah said...

huda:hahah!TBB kan
blogger brutal:haha!u nak jadi partner i x?
dok jln2 pun sempat lg surf tenet eh..

Related Posts with Thumbnails