Wednesday, May 26, 2010

Ada loceng berbunyi...


'nyum nyum nyum' bunyi kunyah makanan camni ke?nth

makan dengan pantas sbb nak p cari loceng kiki lala kat world of fun n cheer.
tapi tak jumpe..loceng dalam mainan baby ada lah..aishhh
huda cakap "beli je yang ni timah.pastu modify.ikat ngan ribbon"
hurmm...fikir 19saat..OK sajalah...
So aku pun amek jelah salah satu mainan baby nih...
amek yang paling comel sekali..hihi!
Padahal nak keluarkan loceng kat mata2 tu jek..tu pun nak memilih..h0h0
mane tau boleh digunakan kat lain tempat ke..kan kan












cantikkan ijau...

tapi tapi...
boleh ke modify loceng nih..
pandai ke nak buat rantai tuk kiki lala :(
kalau kiki lala tercekik camne?
dah la depa ni ganas.panjat sana,panjat sini.
bergasak,bertumbuk..lagi2 si lala tuh.tak padan kecit.selalu buli kiki..
adehhhh
takpe...let me try 1st..chaiyokkk!









kiki nyorok dalam kain :D









lala nak melompat jek


***kalau cacai,memang cacai***

2 comments:

:.noRuL.: said...

hahaha...tue idea sye aje..
kite try mne tau menjadi kan..
lalalalala

lala tue mmg x padan kecik tp kuat ler membulinya...cian kiki kn..

ctmah said...

haa..tp ni dah tebalik tau..mlm td kiki buli lala...penat sye,yumie n shima skodeng..huhu

Related Posts with Thumbnails