Sunday, April 25, 2010

Sekitar majlis bercukur 'DIA AMANI'

Yeah...
sabtu: kami berhempas pulas rewang...
ahad:majlis yg dinanti2 sudah tiba...

DIA AMANI
itulah nama ratu hati kak yanti n abg azri.
comel..tembam..rase nk cubit2 jek pp baby nih.


majlis berjalan dgn lancar sekali..
amani pun senyap jek.sedikit ragam pun xde..
agaknye suara makcik2 ni terlampau merdu.tu yang tdo jek.


selepas sesi bercukur, sesi dodoi dalam buaian laks..
1st time aku tgk majlis dodoi dlm buaian nih..
lg syok la si amani ni tdo.. terbayang kalu baby tu aku :D



selesai je majlis aku cpt2 blk umah kak su...
n xsedar dh tergolek tdo kt sofa...
ZZZZzzzzzZZZzzzz
nmpk sgt aku penat gile.........

sehari bersamamu...

Wednesday, April 21, 2010

Dia Pemancing Tegar

Pemancing Tegar...
Ya..panggilan ni TERamat sinonim utk cik abe aku..
mane tak nye, hobi en hamzah ni memancing..xkirelah mancing ikan ke, udang ke...
pendek kata, sebut je pasal mancing,automatic en hamzah menjadi hyperactive.



Aku? Boleh pengsan kalau follow dia mancing…
Panas / Bosan / ngantok / pura2 tdo / muke toya semuanya aku…
Hati aku x setabah hati dia, sanggup menunggu berjam2 untuk seekor ikan…
30 minit je aku dah mula bosan… aku bukan pemancing tegar

Antara tempat2 yang en hamzah selalu pergi:
  • kolam seri bayu tekala - fishing competition
  • kolam bayworld - fishing competition
  • kolam warga emas sec24 - fishing competition or lepas gian
  • tasik shah alam - lepas gian
  • port klang - lepas gian



Ramuan2 yang en hamzah selalu gunakan:
  • roti sedap aku selalu ditugaskan menggunting roti menjadi kecik2
  • pati strawberry / pandan (lg mahal lg bagus)
  • mauripan supaya moist2 katanya
  • telur 3 or 4 biji supaya roti xhancur bila dibaling




Actually memancing ni best sebenarnya kalau kena ngan jiwa..
tapi jiwa aku x kearah tu L
Aku? SUKA bile tengok en hamzah layan ikan jek. Bila part ni,aku plak yg semacam hyperactive.teruja katekan….HAHA
Aku nak layan ikan? Owh TIDAK!aku xreti sama sekali..
Niat hati nak try gak tapi tak berani…LOL

Pernah 1 hari tu, en hamzah p toilet. Dia suruh aku jaga pancing.
TUP2 pancing bergegar n deck berbunyi kuat---aku cam nk pengsan
Aku lari ke arah pancing tuh,pastu pandang kiri kanan dgn harapan ada org tolong.LOL
TUP2 pancing dah xbergegar…rasa cam kecewa pun ada gak.huhuhu
Paling PENTING perasaan MALU menebal kat muka aku coz kawan dia perasan,tp saje2 buat xnampak.once en hamzah dating, terus kawan dia potpet2 gelakkan aku.SIOT!

aku suke windows shopping...0uchh

Sunday, April 18, 2010

OMG!!!

Salam...
Hurm..rasa macam lama gila blog di x ber'update'...
Bz la katekan...ntah ape yg bz pun aku xtau.

Idea nk menulis mmg belambak2 tapi...tapi...ape2 jelah timah... :)

Lastweek our PCA staff 'abg naz' bwk kereta katak!wink~~~
0uch!aku mcm katak kepanasan...!@#$%^&*()
mengelupur xtentu hala tgk katak2 nih...

So sweet!sweet cm aku..hak hak~~~
--->aku lebey sweet lg ah

Beshnye lah kalau gaji aku riban2...

surely aku modifiy kete aku menjadi cam kete tuh--->angan2 ctmah


to all my frenz,silalah bg hadiah katak byk2 kt aku sempena birthdayku bln 5 nie :)
Related Posts with Thumbnails