Thursday, February 25, 2010

Happy Birthday Mummy


---25022010---
Mak
...

Selamat Ulang Tahun kelahiran yg ke 66...

Semoga Mak sihat selalu, panjang umur, murah rezeki...
Kak Tie sayang mak sangat2...
love mummy so much2
:-*

Semoga bunga2 mak kembang mekar and segar macam mak :)


Time nie kak su ngah gayut ngn mak..
heh!kredit free katekan..

bergayut jela makcik yam nih... :)

***windunye kat mummy saye***

Tuesday, February 23, 2010

Happy Birthday Sayang

hari ini genap 23thn umur 'kakak'..
doa ku agar di kau ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman n
semoga Allah merahmati roh mu 'fatimatussolihah'

semoga kita bertemu di pintu syurga,di pintu raudah 'kakak'

miss u 4 ever and ever,selagi nyawa dikandung badan.........
Al-Fatihah buat arwah fatimatussolihah...

***kenapa harini mesti mengantuk???***

Monday, February 22, 2010

mari bersenam sambil bertaichi

mesti korang tau kn apa itu senam robik n taichi?
even korang dah tau,nk bagitau lagi n lagi n lagi..hihi

senam robik ni merujuk kepada aktiviti meregangkan @ memanaskan anggota badan.
taichi pula merupakan latihan pergerakan perlahan yang matlamat utamanya adalah
mengajar pengamalnya cara mencapai kesegaran rohani dan jasmani dalam badan.
--->nk tau lebih lanjut sila google la yerk :)

sebab ape tetiba je aku masuk topik senam robik eh?
sebabnye wekend lepas aku p senam robik kat kompleks warga emas seksyen 24 shah alam
follow my mother in law-->coming soon, Insya Allah :)
mula2 kami ber'aerobik' n pastu kami ber'taichi'
aku rase seronok sekali ber'taichi' mengikut rentak mereka..sgt smooth..

yg paling aku ingat sekali tachi angkat bola,tolak bola...--->so sweet uncle


abes taichi depa ada raptai perbarisan utk maulidul rasul nanti.
aku just tengok dari jauh.. sesungguhnya gelagat pakcik2 n makcik2 sgt sweet...

***sangat malu***

Saturday, February 20, 2010

Seindah Sakura


"mungkin kita sengaja dipertemukan dengan cinta yang salah agar kita bersyukur setelah mendapatkan cinta yang sebenar..." i like this

"shakira cuba menjadi seindah sakura meskipun harapan untuk mendapatkan kembali cinta sejati semakin mustahil. Namun, dia perlu percaya pada jodoh yang telah tersurat untuknya"

jalan ceritanya sentiasa membuatkan aku beremosi dgn asyiknya sehinga xsedar dah pukul 4pg..
arghh..sukarnya utk melelapkan mata nie..
akhirnya berjaya gak menghabiskn novel ni dlm mase 2hari..

novel ni xdela tebal sgt...501 pages jek :)

jalan citenya amat sedap di layan--->saye rase

so saye bagi 4 star la..

congrates to penulis 'liza zahira' coz berjaya membuatkan saye beremosi membacenya :) naseb baikla arini xkeje...dpt tdo dgn nyenyak tanpa ganguan 'nyamuk' n 'monyet'

***berdebarnya hati ini***

Thursday, February 11, 2010

Febuary BirthDay Party





To
Swee Keng, Aniza, Ozair n Zuli
Happy Birthday to all of u...





After lunch time, ada mkn2 kek utk birthday bulan nih...

nasib la kek jek..perut aku hampir penuh nih...h0h0

aku plak..
rase kepanasan yg amat..menggelupur semacam..

xsaba nk balik kampung!yah000rey!!!!


esok dah start cuti..

tp aku kena tunggu adik aku dr perak..
huhuh
balik saing dia..ado00yai..
ruginye cuti ku sehari :(


***pulang ke kampung membawa seribu harapan***


Wednesday, February 10, 2010

Tari Tirana

malam td layan tari tirana sambil dinner with shima.yumie udah kenyang katenye.
fuhhhhh....bikin suspen..rase nk menitik air mata nih..naseb baik la tgh mkn.
so feeling tu cam suam2 kuku jek..hihi
kalau la tgk kt panggung confirm2 meleleh ayak mata nih...

kenapa di saat2 akhir neo pergi jauh?
kenapa hero mesti mati?
mungkinkah jodoh ti mmg utk ash?
atau pun surprise neo utk ti?

aku pun sedikit blurr,sedikit penin
coz end of this episod(last night),tibe2 dgr suara neo 'i love u ti'..
mayb roh neo or mayb neo mmg hidup??

hurm...xsaba nk tengok episod seterusnya..lambatnye nk tunggu the next tuesday.

kalau kite suka n cinta kat seseorg,better luahkan saja..at least kite xrugi apa2..

Tuesday, February 9, 2010

I like Choki2!


choki2
ada apa pada choki2?

tentulah kelazatannya..nikmat terperi disukai kami...hihihi

aku suke makan choki2..
tetiba mood nk mkn choki2

ade 2 jenis choki2.1 full chocolate n 1 lg vanilla+chocolate.

selalunye aku beli 1 pek rm 1.ada 5 pieces.

teringat zaman kanak2..
dulu2 1 pieces seposen jek..skarang dah dua posen..aishhh

balik CNY ni nk try cari kt kampung la..
mayb still seposen lg..sape tau kn..hihihi


bosan nk keje..kampungku dah melambai2 kerinduan


Monday, February 8, 2010

Eat Eat at Seoul Garden


Meet at seoul garden OU!
wow!jumaat lepas after office hour we all lepak2 makan2 kat ctu..
sempena farewell sathis...
sangat menyelerakan n sangat teruja utk makan!

haha
belum pape aku n yumie dah sebat aiskrim dlu..
rase xtahan semacam tgk aiskrim yg berwarna warni..
delicious food!Especially beef kimchi,n ikan pedas(lupe name)


we all makan sampai xlarat!
n menda yg plg byk aku mkn ialah prawn bakar!---hantu udang

***pasti nk pegi lg...pasti nk ajk my sayang***

Related Posts with Thumbnails