Thursday, November 26, 2009

Kedah..we r coming!

Hari ni aku keje half day jek.sharp 12.45 aku rushing blk shah alam ngn syg aku si 'lagenda' tuh.
zup sane zup cni aku mencelah disebalik kete2.naseb baek perjalanan agk 'smooth'.

sampai je kt uma 'ketupat' and rendang daging dah siap dimasak oleh my mom n puan suria...
slurpppppp....sodapnyeee mencekik....

myb around 2.30pm kami akn bergerak ke alor setaq....
kak ni....tunggu kedatangan kami ya!!!!
aku drive sampai lenggong.then fetch my younger brother.
then he will continue this mission til mergong.....

doakan kami selamat sampai yer....

aku mcm xpercaya esk hari raya!

5 comments:

bellar0ssa said...

wah ciktie.beraye sakan!!!! jelesnye.nk gak beraye..intan wat potluck je kat sini.tapi intan msk nasi minyak + kari ayam + acar...tapi stil kurennggg best sbb bkn kat msia..

mrHan said...

RENDANG KATAK ADE TAK? :p

ctmah said...

intan: loh!jeles lak kamu nih.bukanke raye kt sane best? :p
xpelah..cik tie tlg makan tuk intan ea!hihihi

alkhan:rendang katak nnt aku masak special tuk ko ea.tnggu ko blk jek :D

mrHan said...

cet....ct tak megaku lagi...bkn faveret ke rendang katak tue... :P

ctmah said...

hoh!kamu nih...diam2 dah laa...grrrr

Related Posts with Thumbnails